Ifjúság

Ifjúságunk évek, évtizedek óta működő egysége gyülekezetünknek, melynek jelenleg közel 20 tagja van. Mint minden közösségnek, így a mi ifinknek is van egy alapvető jellemzője, hogy egy közös érdek köt bennünket össze. Ez nem más, mint Jézus Krisztus. Különbözőségeink ellenére Biblia tanulmányozás során, közös szolgálatok idején, közösségi programok alkalmával mégis tudunk egyek lenni, mert életünknek ugyanaz az alapja.
Heti rendszerességgel tartunk ifjúsági alkalmat, mely nagyon jó lehetőség, hogy egymással és Istennel is szorosabb kapcsolatot építsünk ki. Időnként nagyobb, időnként kisebb létszámban vagyunk együtt; mégis hisszük és tudjuk, hogy akárhányan is vagyunk jelen, az Úr közöttünk van. Kapcsolatépítés, ápolás érdekében járunk túrázni, sportolni, gyakran tartunk filmklubokat.
Havonta teszünk látogatást a Szenvedélybetegek Otthonába, ahol elmondhatjuk bizonyságainkat, és énekeinken keresztül is bemutathatjuk Isten hatalmas szeretetét.
Hiszem, hogy Isten nem arra hívott el, hogy egyedül járjuk és éljük meg hívő életünket. Fontos, hogy kapcsolatot ápoljunk testvéreinkkel, és tagjai legyünk akár egy gyülekezeten belül működő kisebb, szorosabb kötelékekkel átszőtt csoportnak.
Bizakodunk abban, hogy egyre több fiatal talál otthonra kis közösségünkben és ránk is igaz lesz az, ami az első gyülekezetre:

„…Az Úr pedig napról napra növelte a gyülekezetet az üdvözülőkkel.”
Apostolok cselekedetei 2,47b

Postacím

Ócsai Baptista Gyülekezet

2364 Ócsa
Kiss Ernő utca 14.

 

Támogatás

Megközelíthetőség

Email

Papp Barnabás (lelkipásztor):
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csordás Gyula (gyülekezetvezető):
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszámok

Papp Barnabás (lelkipásztor):
+36 20 886 1293

Csordás Gyula (gyülekezetvezető):
+36 30 455 0044