Pedagógus nap

Az országos Pedagógus napot követő héten, 2013 június 7-re, az Ócsai Baptista Gyülekezet is meghívta a város aktív, nyugdíjas és GYES-en lévő pedagógusait a már hagyományosnak mondható köszöntő alkalmára.

Istentiszteleten Kovács Géza nyugalmazott lelkipásztor, aki lelkipásztori elhívása mellett maga is tanár ember volt, beszélt Isten uralmáról a történelemben. Tanításában felhívta a figyelmet Isten utolérhető nyomaira, amelyek tervének megvalósulását bizonyítják. Kovács Géza lelkipásztor tanítását zenei szolgálatok színesítették. Az ócsai gyülekezet énekkara, furulya- és fuvolazenekara és ifjúsági zenekara is előadott több ének- és zeneszámot. Pedagógusok hivatástudatát és egész éves munkáját, a jelenlegi lelkipásztor, Horváth Zsolt méltatta, kihangsúlyozva a közös felelősséget, amivel a következő generációk értékteremtő nevelését végzik. A jelenlevő pedagógusok ajándékképpen az Ócsai Baptista Gyülekezet 125 éves jubileumára kiadott emlékkönyvét kapták, mely a vendég, Kovács Géza lelkipásztor munkáját dicséri.

Pedagógusok részéről Bukodi Jánosné általános iskolai tanár, önkormányzati képviselő a kulturális bizottság elnöke köszönte meg, hogy a gyülekezet évről évre megemlékezik róluk, majd szólt a megjelent kartársakhoz az önkormányzat nevében is.
Az alkalmat imádsággal zárta a helyi lelkipásztor hálát adva Istennek az elmúlt év áldásaiért: a gyermekért és a pedagógusokért. Az istentiszteletet szeretetvendégség követte, ahol további, személyes beszélgetésekre is lehetőség nyílt.

Horváth Zsolt lelkipásztor

Postacím

Ócsai Baptista Gyülekezet

2364 Ócsa
Kiss Ernő utca 14.

 

Támogatás

Megközelíthetőség

Email

Papp Barnabás (lelkipásztor):
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csordás Gyula (gyülekezetvezető):
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszámok

Papp Barnabás (lelkipásztor):
+36 20 886 1293

Csordás Gyula (gyülekezetvezető):
+36 30 455 0044